vol.1. club

          


Dj Catana


 
Dj Catana:
 
23 éve áll dj pult mögött, ez alatt sok ezer rendezvény és klub fellépője, házigazdája, dj-je, műsorvezetője volt.
1996-ban relent meg a Summer in Benidorm című kislemeze és videóklipje amit Mallorcán forgattak: http://www.youtube.com/watch?v=jHMmF6LOVTU
A dal A Record Express gondozásában kijutott a Cannesi zenei fesztiválra, amin keresztül több külföldi válogatásra is rákerült.
1996-ban jelent meg Catanától Magyarország első klip mix DVD-je a Muzik Mixer szintén a Record Express lemezkiadónál. http://zene.hu/kiadvanyok/reszletek.php?id=603
2004-től Pioneer Pro Dj. A forradalmi DVJ-X1-es készülékekkel Ő vezeti be Magyarországra az újkori digitális videodiszkót.
2005-ben Országos - Pioneer Pro Tour
2006-ban Országos Pepsi Tour
Rezidens Dj-je volt a legendás budapesti High Life diszkónak, állandó fellépője a szintén budapesti Új Vár klubnak, a székesfehérvári Bahnhof Music Club-nak, a szombathelyi Palace Cafe-nak, a szegedi Retro Klub-nak.
7 évig házigazdája a budapesti (Váci utcai és Nyugati téri) Bank Dance Hall klubnak amelynek kamionján több Budapest Parádén is állandó Dj volt.
2009 óta az Európai Fény és Hang Akadémia (EFHA) oktatója. Kezdő lemezlovasoknak tanít a videó diszkózásról.
2005 óta az országos ismertségre szert tevő budapesti Jam Pub péntek esti rezidense. 
Szombat estéit jelenleg csavargással tölti. Rendszeres fellépő Soltvadkerten a Retro2-ben, Kecskeméten a Club Caribe-ben, és most már itt Baján is a Vol1 Club-ban.
Műsorában továbbra is a videóklipeké a fő szerep, igényesen válogatva a múlt sikereit a jelen slágereivel.
 
 
©2011 vol1.hu - Adatkezelési tájékoztató - Jogi nyilatkozat - Süti tájékoztató - Impresszum - Szabályzat