vol.1. club

          


Dj Afus


 Nagy Tibi a becsületes nevem, az Öcsém jóvoltából hívhatsz Afus-nak is (ezúton is köszi Öcsi). Miért pont Afus? 2 évesen nem tudta kimondani hogy Tibus, hát így lettem Afus.


Azon csodálatos ötlet hogy dj legyek eszembe sem jutott sem az általános iskolában, sem középiskolában, sem suli rádióban, mint minden rendes lemezlovasnak. Minden a gimi után kezdődött. Valamilyen elborult ötlet folytán az érettségi banketten megkértem a dj-t hogy adjon 1 zenét had próbáljam ki hogy mit is kell csinálni. Még senki sem táncolt, hát kaptam egy zenét és szinte tökéletes volt a mixelés. Ott elhatároztam, hogy nekem ezt komolyabban meg kell tanulnom, különösen azért mert az ingerküszöböm igen alacsony volt már akkoriban is, így a tánctéren sokszor tömegiszonyom volt. A disco jó hely szeretünk oda járni, csak ne lökjenek föl. Hát egy hely van a bárpulton kívül, ahol még produkálhatom is magam: A DJ PULT.

2002 óta sok ilyen pultot meglátogattam már és még mindig ugyan azt gondolom mint akkor. A legkedvesebbek ezek közül:

Bling-Bling, Club Da Vinci (Kecsekmét); Jate Klub, Sing-Sing, Retro Club (Szeged); Retro 2 (Soltvadkert), és most a VOL.1 CLUB Baja

csak hogy a legnagyobbakat említsem. A többit a www.facebook.com/DjAfus oldalon a discografiában. Látogasd meg az oldalamat és ajánlom figyelmedbe a letölthető mixeket, programokat, hogy csatlakozz sok olyan kis pajtáshoz akik rendszeres látogatják a bulikat ahol zenélek és sok djafus mixet hallgatnak.

 

 
 
©2011 vol1.hu - Adatkezelési tájékoztató - Jogi nyilatkozat - Süti tájékoztató - Impresszum - Szabályzat