vol.1. club

          


Dj Egon


 Helló Vol.1.! Sziasztok bajaiak!
13 évesen kezdtem érdeklődni a diszkózenék és a diszkó után, és ekkor ismertem meg Harmath Sanyit (dj Harmath), aki megtanított a diszkózás alapjaira. Akkor még cd-n, de nem sokkal később bakelit lemezen kezdtem gyűjteni a zenéket, amelyeket az osztály- majd suli bulikon, házibulikon pörgettem. A gimiben még sulirádiót is csináltunk az egyik osztálytársammal, aminek nagy sikere volt. Napjainkra már kezdenek a bakelitek kidúrni a szobámból, de ennek ellenére még mindig gyűjtöm a lemezeket különböző stílusokban (funky, R'n'B, latin, dance, house, techno). 2001-től 2006ig dolgoztam a JoeR Recordsban, ahol további tapasztalatokat gyűjthettem a diszkózás terén. Mostanság leginkább Funky és R'n'B partykat prezentálok, de a dance műfajban való tevékenykedést sem hagytam abba.
Jelenlegi állandó rezidenciám a szegedi Jate Klub, ahol 2001 óta zörgetem a hangfalakat.
Játszottam már a szegedi Sing Sing-ben is egy Rádió 88 Party keretében. 2001-2002-ben Dj JoeR jóvoltából sokszor zenéltem az üllési Vigadó Diszkóban, a hódmezővásárhelyi Banhofban, a nagyszénási Magic Diszkóban. Jugoszláviában a csantavéri Faith-ben és a tornyosi Horizont-ban is. 2002-től Szegeden a Gin Tonicban koptattam a legjobb funky és R'n'B korongjaimat. Ezután 2007-ben indult el velem Kecskeméten a Bling Bling Nightsban a Starlight R'n'B partysorozat, és ugyanebben az évben Szegedi Ifjúsági Napokon is felléptem a "JATE Best of Dj Set" keretében. 2011-ben pedig a fesztivál minden napján zenéltem a nagyszínpad melletti VIP teraszon.
A legfrissebb mixekért, képekért, videókért, információkért Likolj a facebookon: www.facebook.com/djegon.hu vagy nézz be a honlapomra: www.djegon.hu
Remélem nagyon sokszor bulizhatok még Veletek Baja legszebb klubbjában a Vol.1-ban!!! Egon

 
 
©2011 vol1.hu - Adatkezelési tájékoztató - Jogi nyilatkozat - Süti tájékoztató - Impresszum - Szabályzat